ZNA SE! ĐUKANOVIĆ REGRUTUJE ALBANCE ZA BIRAČE: Ovoliko će ih tačno glasati, a evo šta im diktator nudi zauzvrat

Izvor: SrbijaDanas.com, 30.Avg.2020, 17:00

ZNA SE! ĐUKANOVIĆ REGRUTUJE ALBANCE ZA BIRAČE: Ovoliko će ih tačno glasati, a evo šta im diktator nudi zauzvrat

Samo u Opštini Tuzi je otvoreno sedam biračkih mesta

Na parlamentarnim izborima u Crnoj Gori učestvuju dve albanske koalicije, dok većina albanskog stanovništva koncentrisana je u opštinama Tuzi i Ulcinj, a lideri albanskih koalicija pozvali su građane da izađu na birališta i svoje uverenje izraze glasanjem.

U Crnoj Gori ima 24.000 Albanaca s pravom glasa.

.

Gradonačelnik te opštine Nik Ðeljošaj, kandidat za poslanika u crnogorskom parlamentu, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << pozvao je nakon glasanja sve Albance u Crnoj Gori da izađu na birališta i, kako je rekao, svoje uverenje izraze glasanjem.

- Danas građani odlučuju, a onda razgovaramo. Uveli smo platformu za upravljanje. Danas čekamo rezultate izbora. Čekamo rezultate, fokusirani smo na pobedu. Naš fokus će biti investicije za Albance. Albanska lista očekuje najmanje dva poslanika u parlamentu - rekao je Ðeljošaj.

Predsednik Albanske alternative, kandidat Albanske liste u Tuzima Nikole Camaj, takođe je pozvao Albance da glasaju.

- Izađite i iskoristite svoje pravo glasa - rekao je Camaj.

Inače, Albanci su tradicionalno koalicioni partneri vladajućeg DPS-a.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.