ZLOSTAVLJANJE U LAJKOVCU: Ženu tukao sedam sati, unakaženu je slikao, pa je GOLU VOZIO kroz grad!

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Mar.2017, 00:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ZLOSTAVLJANJE U LAJKOVCU: Ženu tukao sedam sati, unakaženu je slikao, pa je GOLU VOZIO kroz grad!

Sa suprugom 26 godina u braku, a prve batine dobila je još pre dve decenije

- Tukao me je više od 7 sati, šamarao, čupao za kosu, udarao kožnim kaišem, onda me primoravao na oralni seks, pa tako unakaženu slikao i na kraju me je golu vozio po celom Lajkovcu, preteći da će me izbaciti iz kola da svi vide da sam kurva – tako je pričala G.P. (44) , žrtva brutalnog porodičnog nasilja.

Ona poslednjih dana živi u velikom strahu od muža, jer za dva dana on izlazi >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << iz pritvora.

Prethodno se odigrala prava drama kad je on otkrio poruke u njenom telefonu na kojima se dopisivala sa poznanikom.

- Odmah je počeo da me šamara i čupa za kosu. Iživljavao se više od sedam sati. Udarao me nogama i rukama po celom telu. Nema mesta koje je poštedeo. Pet puta sam padala u nesvest, a onda me je polivao vodom i nastavio da bije. Tukao me kaišem, tražeći da priznam šta imam sa čovekom s kojim sam se dopisivala, pa uzeo nož, stavio ga pod grlo i pretio da će me zaklati. Nakon toga me je naterao na oralni seks – rekla je kroz suze majka troje dece.

Posle ju je skinuo golu, još jednom naterao na oralni seks, pa je ugurao u automobil. Onda ju je vozio po celom Lajkovcu, pretivši da će je izbaciti u centru. Zatim je nastavio da je bije u kući i opet primorao na oralni seks – pričala je Lajkovčanka.

Takođe, ona je kazala da je sa suprugom 26 godina u braku, a da je prve batine dobila još pre dve decenije.

Policija je ubrzo uhapsila njenog muža, nakon čega mu je određen pritvor.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Padala sam u nesvest od batina, ali tad bi me polivao vodom i nastavljao da me bije: Ispovest Lajkovčanke koju je muž zlostavljao

Izvor: Telegraf.rs, 20.Mar.2017

Gordana P. (44) živi u živi u strahu za sopstveni život, pošto njenom mužu 22. marta ističe pritvor do 30 dana koji mu je određen zbog porodičnog nasilja. Gordana je svirepo maltretirana u porodičnoj kući u Lajkovcu , nakon što je Zoran u njenom telefonu pronašao pronašao poruke koje je...

Nastavak na Telegraf.rs...

POTRESNA ISPOVEST BRUTALNO ZLOSTAVLJANE LAJKOVCANKE Muz me tukao silovao i GOLU VOZIO PO GRADU

Izvor: medio.rs, 20.Mar.2017

Zoran me je šamarao, čupao i udarao kaišem. Terao me je da ga oralno zadovoljim. Golu me vozio po Lajkovcu, govorio mi da sam kurva, priča Gordana P. (44)..Muž me je tukao sedam sati.. Šamarao me je, čupao, udarao kožnim kaišem. Pet puta sam padala u nesvest. Nekoliko puta me je primorao da...

Nastavak na medio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.