Izvor: Blic, 24.Okt.2021, 17:44

ŽITIJE GORANOVO Vesićeva "životna priča" večeras na TV: Kakav šef mu je bio Đinđić, a kakav je sad Vučić

Kako je Goran Vesić prešao put od Đinđića do Vučića i na koji način uspeva da preživi već 30 godina u politici verovatno zanima i one koji ga vole i one koji ga baš ne vole.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

VESIĆ O UBISTVU ĐINĐIĆA, LEGIJI I CRVENIM BERETKAMA "Pitali su me šta da radimo ako Legija dođe da nas ubije, odgovorio sam: PA, DA PUCAMO"

Izvor: Blic, 25.Okt.2021, 16:42

Kako je Goran Vesić, zamenik gradonačelnika Beograda, prešao put od Đinđića do Vučića i na koji način uspeva da preživi već 30 godina u politici verovatno zanima i one koji ga vole i one koji ga baš ne vole. Neutralnih je malo ili nimalo, jer Vesić mahom izaziva oprečna osećanja u biračkom...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.