ZIMA NI NA VIDIKU! Za vikend nas očekuje NESTVARNO LEPO VREME

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Nov.2019, 01:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ZIMA NI NA VIDIKU! Za vikend nas očekuje NESTVARNO LEPO VREME

Zahlađenje moguće tek od decembra

Niske temperature, kažu meteorolozi, nisu ni na vidiku, zahlađenje može da se očekuje tek početkom decembra.

Narednih dana će temperature dostizati 20 podeok, ali duvaće jaki vetrovi.

Petak će biti veoma topao za ovo doba godine i biće uglavnom suvo sa sunčanim intervalima, duvaće jači jugoistočni vetar. Maksimalna temperatura biće od 15 do 21 stepen, a u Timočkoj i Negotinskoj Krajini od 11 do 15 stepeni. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<

Slično vreme će biti i tokom subote i nedelje i ponedeljka, očekuju se visoke temperature, do 22 stepena, dok se u noći između nedelje i ponedeljka i u ponedeljak ujutro očekuje prolazno naoblačenje sa kišom. Tokom vikenda i u ponedeljak će duvati umeren do jak jugoistočni vetar, u košavskom području i na planinama očekuju se i olujni udari.

- Hladnog vremena nema ni na vidiku, uživaćemo u temperaturama od 20 stepeni najmanje narednih 10 dana, snega neće biti ni na planinama. Moguće je zahlađenje tek početkom decembra, ali to nije još uvek sigurno - naglašava Đurić.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.