ŽESTOKA TUČA NAVIJAČA I IGRAČA: Krvavi fudbal kod Velikog Gradišta, igrač pao u komu nakon BATINANJA!

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Avg.2018, 15:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ŽESTOKA TUČA NAVIJAČA I IGRAČA: Krvavi fudbal kod Velikog Gradišta, igrač pao u komu nakon BATINANJA!

Makljaža veterana, sevale pesnice na sve strane!

N. P. (43) iz Topolovnika, igrač fudbalske ekipe veterana "Timić i drugari", zadobio je teške telesne povrede zbog kojih je pao u komu, u tuči koja je izbila na turniru u malom fudbalu u tom selu.

Pročitajte i:

U tuči igrača i navijača, prema medijskim navodima, on je zadobio udarac pesnicom u glavu, od kojeg je pao i glavom udario >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << u betonsku podlogu, posle čega je izgubio svest. Dok je ležao bez svesti, zadobio je još jedan udarac nogom u grudi. On je prevezen u beogradski Urgentni centar, gde je nekoliko dana proveo u komi, sa hematomom na mozgu i polomljenim rebrom.

Pošto je izašao je iz kome, prebačen je u požarevačku bolnicu, a kasnije je pušten na kućno lečenje.

Ova tuča izbila je 10. avgusta, kada je sviran faul tokom utakmice između ekipe "Timić i drugari" i ekipe "Case-case", koja je vodila sa 2:0. Zbog toga je izbila svađa među igračima, koja je prerasla u fizički obračun, u koji su se umešali i neki navijači.

Nakon sprovedene istrage, podnete su krivične prijave zbog nanošenja teških telesnih povreda protiv N. Č. (28) iz Raške i A. Ž. (29) iz Beograda, dok su prekršajne prijave za remećenje javnog reda i mira, osim protiv njih dvojice, podnete i protiv povređenog N. P. (43) i J. P. (57) iz Topolovnika.

Za nanošenja teških telesnih povreda predviđena je kazna od šest meseci do pet godina zatvora, a za remećenje javnog reda i mira novčana i zatvorska kazna do 30 dana.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.