ŽENU NOŽEM UBIO PRED TRUDNOM ĆERKOM: Detalji tragedije u Smederevskoj Palanci

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Avg.2018, 22:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ŽENU NOŽEM UBIO PRED TRUDNOM ĆERKOM: Detalji tragedije u Smederevskoj Palanci

Sin nije bio prisutan u trenutku zločina

S.C. nožem je usmrtio suprugu M.C. posle žestoke svađe u Smederevskoj Palanci u romskom naselju Kolonija i to na naočigled njihove trudne ćerke.

Pročitajte i: 

Tragedija se dogodila u subotu oko 19 sati u porodičnoj kući u naselju Kolonija u Smederevskoj Palanci. Prema rečima poznanika, ubistvu je prethodila žestoka svađa, koja se završila tragedijom kakvu to naselje ne pamti.

- S.C. je >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << uzeo nož i nekoliko puta ubo svoju suprugu u njihovoj porodičnoj kući. Najpre su počeli da se svađaju i vređaju, a zatim je nastao haos. S.C. je ženu optuživao da ga vara, što je ona negirala. Međutim, to nije zaustavilo nasilnika da je izbode. Najgore od svega je to što je tu bila i njihova trudna ćerka, koja ima svega 18 godina. Bila je u dvorištu kada je čula vrištanje. Kada je uletela, već je bilo kasno. Imala je šta da vidi, majku u lokvi krvi kako se bori za poslednji dah. Imaju i sina od 14 godina, ali on nije bio tu u trenutku zločina – navodi izvor blizak istrazi.

Lokalni mediji navode da je otac navodno poslao sina u prodavnicu neposredno pre zločina.

Jedan od poznanika kaže da je osumnjičeni ranije imao zabranu prilaska supruzi.

- S.C. je često bio nasilan prema ženi i stalno su se svađali. Ženu je uporno optuživao da ga vara. Neko vreme nije bio tu jer je imao zabranu prilaska baš zbog porodičnog nasilja. Nedavno mu je zabrana ukinuta i došao je kući, a zatim je nastavio da kinji nesrećnu ženu – kaže jedan od poznanika.

M.C. je od zadobijenih povreda preminula odmah na mestu zločina. Prema rečima svedoka, pozvana je Hitna pomoć, ali ženi nije bilo spasa. Lekari su mogli samo da konstatuju smrt, dok se S.C. sam predao policiji i ispričao šta je uradio. Njemu je određen pritvor.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.