ŽENA VAM JE MRTVA Probudili su ga da mu saopšte tužnu vest, odmah potom usledio je JOŠ BOLNIJI UDARAC: Nije mogao da veruje šta čuje!

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Okt.2020, 08:33

"ŽENA VAM JE MRTVA" Probudili su ga da mu saopšte tužnu vest, odmah potom usledio je JOŠ BOLNIJI UDARAC: Nije mogao da veruje šta čuje!

Njeno telo je pronađeno ispod mosta u blizini auto-puta

Telo irske medicinske sestre pronađeno je ispod mosta samo nekoliko sati pre nego što je njeno sedmomesečno dete pronađeno mrtvo u porodičnom domu.

Telo Nikole Kin (34) pronađeno je ispod mosta u blizini auto-puta M50 u Dablinu u utorak oko 4:00 sata ujutru.

Kada je irska policija otišla do njenog doma u Lukanu, pronašla je bebu Henrija koji nije reagovao. Kako potvrđuju, dete je ubrzo potom >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << proglašeno mrtvim.

Policajci nisu pokrenuli istragu u vezi sa smrću jer, kako kažu, događaj "tretiraju kao porodičnu tragediju“.

Očajnog partnera ove žene probudila je policija i za obe smrti saznao je tek nakon njihovog dolaska, navodi "Ajriš Mirror".

- Ovo je užasna, užasna tragedija. Porodična tragedija. Propadnici policije ne traže nikoga – rekao je izvor ovog lista.

Izvor dodaje da uzrok smrti dečaka nije zaključen, dodajući da u pitanju može da bude "gušenje, ali možda i nesreća". Obdukcija bebe odrediće kojim putem će ići istraga.

Na zvaničnoj stranici irske garde, navedeno je da "izvršen tehnički pregled mesta događaja", kao i da su obavešteni mrtvozornik i Kancelarija državnog patologa.

- Telo bebe premešteno je u bolnicu, a telo žene u gradsku mrtvačnicu, gde će biti obavljeni post-mortem pregledi. U ovoj fazi istrage policija tretira incidente kao porodičnu tragediju i trenutno ne traži nikog drugog u vezi sa smrću. Detaljnije informacije trenutno nisu dostupne. Istrage su u toku. Porodica majke i deteta apelovala je na privatnost u ovo tužno vreme – naveli su iz policije.

Pedijatrijsku sestru Nikolu prijatelji su opisali kao ljubaznu i uviđajnu sobu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.