ŽENA SE IGUBILA NA PLANINI KABLAR! Stigla dojava - vatrogasci odmah krenuli u potragu

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Feb.2022, 01:19

ŽENA SE IGUBILA NA PLANINI KABLAR! Stigla dojava - vatrogasci odmah krenuli u potragu

Turističkoj organizaciji Čačak večeras posle 18 časova stigla je dojava da se na planini Kablar, kod Ovčar Banje izgubila jedan osoba.

U potrazi za nestalom ženom, starom 83 godine, tragali su vatrogasci i ona je locirana posle nepuna dva sata potrage. Žena koja je pronađena nije bila povređena i spuštena je u planinarski dom.

Povodom ove akcije oglasilo se i Ministarstvo unutrašnjih poslova. Saopšteno je da su pripadnici Odeljenja za vanredne >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << situacije u Čačku efikasnom akcijom pronašli večeras osamdesettrogodišnju ženu koja se danas, prilikom planinarenja, izgubila na planini Kablar.

U akciji spasavanja učestvovala su dva vatrogasca-spasioca sa jednim vozilom, koji su uspešno locirali nestalu ženu, došli do nje i bezbedno je sproveli do bezbedne lokacije.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.