MILUNIJA SE POVAMPIRILA I SADA SE SVETI!? Blagoje iz Pirota tvrdi da mu se nakon smrti žene dešavaju čudne stvari

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Avg.2019, 09:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MILUNIJA SE POVAMPIRILA I SADA SE SVETI!? Blagoje iz Pirota tvrdi da mu se nakon smrti žene dešavaju čudne stvari

"Ostavila mi je i poruke ispisane na brašnu u šupi "ne nerviraj se" i zvala me telefonom i nešto šaputala, tako da nemam sumnje da je to Milunijin duh, ali ne znam zašto me muči"

- Moja Milunija se povampirila! Već nedeljama njen duh baca kamenje na kuću, zabija noževe po zidovima, odvezuje stoku, razmešta krevete, zove me telefonom - priča Blagoje Pešić (66) iz Crnoklišta kod Pirota, koji se već mesec dana bori sa čudnim pojavama za koje krivi pokojnu ženu Miluniju >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Pešić (78), koja je umrla prošlog novembra.

- Moja Milunija, sa kojim sam bio u braku 40 godina, umrla je od raka u novembru, sahranio sam je i zaklao jagnje za 40 dana. Sve je bilo u najboljem redu do početka jula, pred Petrovdan. Počele su da se dešavaju čudne stvari: ovce se same odvezivale, deo stoke nestao, kamenje od dva kila se podizalo od zemlje u visinu od pet metara i porazbijalo crepove na kući i štali.

- Prvo mi niko nije verovao, aonda su došle komšije i same se uverile. Dolazila je i policija, ali i oni su se prestravili kada su videli da kamenje leti samo od sebe!

- Događaju se stvari za koje samo ona zna. Namestim krevet, na trenutak odem, vratim se, a on zategnut totalno drugačije, onako kako je to ona uvek radila. Iz čista mira se upali sveća. Po kući su leteli rasečeni krastavci i paprike, a to je salata koju je tražila da joj nosim na grob kad umre.

- Idem joj svaki dan na grob i samo jedno je molim - da nas više ne muči. Ne sećam se kad sam poslednji put oka sklopio. Milunija, stani više, ženo božja i oprostiću ti sve što si uradila.

Ovu priču su potvrdile i komšije, koje su se organizovale da čuvaju na smenu Blagoju kuću, ali bezuspešno.

Kažu da se Milunija sveti jer ju je Blagoje godinama maltretirao i iskorišćavao.

Pogledajte rezultate

Hteli sekirama protiv topova: Zašto je ova bitka SRPSKE VOJSKE posebna? (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Sahranio ženu pre DEVET MESECI, a sada SE POVAMPIRILA: ZABIJA NOŽEVE PO ZIDOVIMA, ODVEZUJE STOKU, RAZMEŠTA KREVETE!

Izvor: RTV Pink, 15.Avg.2019

Moja pokojna žena Milunija se povampirila! Već nedeljama njen duh baca kamenje na kuću, zabija noževe po zidovima, odvezuje stoku, razmešta krevete, ostavlja mi poruke ispisane na brašnu u šupi, a i zove me telefonom.

Nastavak na RTV Pink...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.