ŽENA I NJEN PAS BRUTALNO IZBODENI U PARKU: Otišli u šetnju, ali se nikada nisu vratili

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Avg.2021, 13:09

ŽENA I NJEN PAS BRUTALNO IZBODENI U PARKU: Otišli u šetnju, ali se nikada nisu vratili

Policija je rekla da je žena izbodena više puta

Žena i njen pas brutalno su izbodeni nožen u sredu rano ujutro u parku Pidmont u Atlanti.

Kako je preneo Abcnews.go.com, Ketrin Dženes (40) pronađena je mrtva u parku oko 1.00 ujutro zajedno sa svojim psom Bouvijem. . Ketrinina partnerka Ema Klark rekla je da je ona otišla da prošeta psa nakon večere, ali se nikad nije vratila.

Kako je nije bilo, Ema je ušla u trag lokaciji njenog telefona i otišla >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << u park, gde je zatekla Ketrinino beživotno telo. FBI je potvrdio da se priključio policiji Atlante u istrazi zločina. Do sada niko nije uhapšen zbog ubistva žene i psa.

Policija je podelila snimke sa nadzorne kamere na kojima se vidi Ketrin kako prelazi ulicu blizu parka pre nego što je ubijena.

U utorak je više od 100 ljudi upalilo sveće za Ketrin, a policija je mesto zločina opisala kao “jezivo”. Nakon toga pojačane su patrole u parku, popularnom mestu za šetače. Policija je ispitala područje ove nedelje a ronioci su satima pretraživali jezero u potrazi za potencijalnim dokazima.

Ponuđena je nagrada od 10.000 dolara za informacije koje bi mogle pomoći u razrešenju slučaja.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.