ŽENA 20 GODINA NIJE NIKOG PUSTILA U KUĆU: Kada je ekipa za čišćenje došla ostala je u šoku

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Dec.2020, 18:44

ŽENA 20 GODINA NIJE NIKOG PUSTILA U KUĆU: Kada je ekipa za čišćenje došla ostala je u šoku

U roku od nedelju dana čak 27 tona smeća izneto je iz Silvijine kuće

- Majko mila, šta je ovo? Nikad ovako nešto nisam videla - rekla je jedna od žena koja je došla da pomogne u čišćenju doma žene iz Jorka.

Britanka po imenu Silvija (44) je usled jedne tragedije i kasnije depresije bukvalno zaključala vrata svoje kapije i kuće i nikog unutra nije puštala 20 godina. Jedva da je i ona izlazila napolje u prodavnicu.

A i kako bi kad je morala da preskače >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << tonu kesa, đubra, ostataka hrane i starih flaša koje su stajale po podu.

Silvija je toliko zakrčila sebi put kroz kuću da je nekoliko godina spavala u ulaznom hodniku na kesama i starim ćebadima. Do kreveta nije mogla da dođe.

- Čim smo ušli videli smo da nas čeka nestvarno mnogo posla - rekla je Raman Šukla (64) koja se već 30 godina bavi raščišćavanjem tuđih stanova i kuća.

. Ponovo je mogla do spavaće sobe, dok su kada i toalet vraćeni u prvobitnu namenu.

 - Mnogo toga lošeg mi se dogodilo u životu i to sam koristila kao izgovor da se zapustim i dotaknem dno - dodala je Silvija posle sedmodnevnog čišćenja kuće.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.