ZBOG MUČENJA ŽRTVI DOBIO NADIMAK MESAR: Ko je Veljina desna ruka?

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Feb.2021, 23:59

ZBOG MUČENJA ŽRTVI DOBIO NADIMAK "MESAR": Ko je Veljina desna ruka?

Miljković je, za razliku od Belivuka, odrastao uz svoje roditelje u Beogradu, koji su uspešni i rade u javnim preduzećima na dobrim pozicijama.

Marko Miljković Mare, koji važi za desnu ruku Veljka Belivuka, zvanog Velja Nevolja, navodno je bio kasapin klana i kreator monstruoznih ideja o komadanju leševa, spaljivanju i potapanju u kiselinu!

Kako se saznaje, on je bez trunke ljudskosti mučio žrtve i na živo im vadio oči, odsecao uši, noseve, glave, te je >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << zbog toga dobio nadimak "mesar". Sva ta njegova zlodela odobravao je i u njima svesno učestvovao i Veljko Belivuk.

Finansijski su dobro situirani i, kako tvrde izvori, odrastao je u relativno stabilnoj porodici.

- Otac mu je višestruki šampion u gađanju pokretne mete, osvojio je mnoga takmičenja. Pasionirani je ljubitelj oružja, a čak je i trenirao i obučavao druge zaljubljenike u ovaj sport. Čuli smo da je u jednom periodu čak vežbao gađanje i u streljani na Partizanovom stadionu, a bio je i na ratištu u Vukovaru - govori izvor.

Izvor kaže da je otac na Mareta preneo svoju ljubav prema oružju, kao i da ga je odmalena učio da puca i vodio ga na svoje treninge na stadionu. Dobrivoje Radovanović, klinički psiholog i kriminolog, kaže da, iako je Miljković odrastao u normalnoj porodici, ima karakteristike agresivnog psihopate, kao i Veljko Belivuk.

- Ljubav prema oružju kod dece nije prirodna i nije deo strukture ličnosti. Stvara se naknadno i razvija se zbog sredine u kojoj dete živi. Vrlo je važno usmeravati tu decu ka sportu, jer ako se takmiče i postižu rezultate, ta ljubav će ostati na tome. Ukoliko se ne takmiče, oružje im stvara osećaj moći i sile i naviku da se stvari dešavaju i rešavaju nasilno - objašnjava Radovanović.

On dodaje da sve to udruženo s negativnim crtama ličnosti dovodi do toga da osoba postane kompletni psihopata.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.