ZAVRŠENO SASLUŠANJE MILENE RADULOVIĆ: Poznato o čemu je više od pet sati glumica govorila u Palati pravde!

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Jan.2021, 17:41

ZAVRŠENO SASLUŠANJE MILENE RADULOVIĆ: Poznato o čemu je više od pet sati glumica govorila u Palati pravde!

Saslušanje glumice Milene Radulović je završeno danas

Glumica Milena Radulović stigla je danas u Palatu pravde gde je dala izjavu o njenoj tvrdnji da ju je silovao poznati profesor glume Miroslav Mika Aleksić, kog je potom više devojaka optužilo za seksusalno zlostavljanje i on je priveden i određeno mu je zatvorsko zadržavanje.

Glumica Milena Radulović stigla je u Palatu pravde gde je dala izjavu sudiji, a nakon njene objave javnosti da ju je Aleksić >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << seksualno napastvovao poznati profesor glume Miroslav Mika Aleksić, kog je više devojaka optužilo za seksusalno zlostavljanje je priveden.

Podsetimo, Milena Radulović je prva istupila i govorila o tome šta je preživela, i optužila je Aleksića da ju je silovao kada je imala 17 godina, a Aleksić 61.

Juče je advokat Nemanja Jolović otkazao je punomoćje Aleksiću, iz razloga lične prirode.

- Otkazao sam punomoćje zbog sukoba interesa. Saznao sam da sam u ličnim i poslovnim odnosima sa jednim od roditelja oštećenih u ovom predmetu i zbog toga ne mogu da zastupam Aleksića - rekao je Jolović.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.