ZAVRŠENA OBDUKCIJA UBIJENE SUZANE IZ BEČA: Rezultati zbunili austrijske policajce, tačan uzrok smrti i dalje misterija

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Maj.2021, 12:55

ZAVRŠENA OBDUKCIJA UBIJENE SUZANE IZ BEČA: Rezultati zbunili austrijske policajce, tačan uzrok smrti i dalje misterija

Istraga je i dalje u toku.

Telo Srpkinje Suzane S. (36), poreklom iz Trstenika, pronađeno je u stanu u Beču, a policija nastavlja istragu budući da obdukcija nije sasvim razjasnila poreklo povreda kod nesrećne žene, preneli su austrijski mediji.

Naime, moguća krivica "treće strane", nije mogla biti ni adekvatno potvrđena niti definitivno odbačena.

Bečka policija predočila je da je obdukcija pokazala da se žena, inače majka šestogodišnjeg sina, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ugušila, ali se ne zna zašto. Naime, kako prenose mediji, nešto je bilo zarobljeno u predelu glasnih žica.

Dosadašnji rezulati obdukcije, kako je potvrđeno u javnom tužilatvu, nisu bili dovoljni za urgentnu sumnju, prenosi Oe24.at.

Muž žrtve N. S. (44), državljanin Srbije, uhapšen je kao osumjičeni nakon pronalaska tela, ali je sada pušten na slobodu.

Suprug žrtve je na ispitivanju negirao da ju je ubio.

- Nisam je ubio - navodno je suprug ponavljao u policiji, dok nije pušten na slobodu.

On je rekao da je pružio prvu pomoć. Komšije je, prema saznanjima austrijskih portala, alarmirao sa prozora, međutim, Hitna pomoć je mogla samo da konstatuje smrt.

Međutim, kako vlasti u Austriji ističu, Srbin će i dalje biti naveden kao osumnjičeni.

Trenutno je zločin isto toliko zamisliv kao nesreća ili kolaps povezan sa bolešću koje rezultiraju smrću. Prema rečima komšija, žena je navodno nedavno iznenada pala u nesvest.

Oni su bračni par poreklom iz Srbije opisali kao vrlo prijateljski raspoložen prema ljudima, roditelje koji su se nesebično bavili svojim detetom.

Suzana je radila u Beču u arhitektonskom birou, dok je njen muž po zanimanju tatu majstor, prenose mediji.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.