ZATEKAO IH VASPITAČ?! Štićenik doma naterao na s*ks 11-godišnjeg cimera?!

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Jan.2019, 10:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ZATEKAO IH VASPITAČ?! Štićenik doma naterao na s*ks 11-godišnjeg cimera?!

Vaspitač doma za decu i omladinu u Somboru zatekao je prilikom obilaska soba dvojicu maloletnih štićenika od 14 i 11 godina koji su imali seksualni odnos!

Kako se saznaje, mlađi dečak je odmah prevezen u bolnicu na pregled, a lekar koji ga je pregledao o svemu je obavestio policiju.

- Prilikom pregleda dečaku su konstantovane povrede, a nakon policijske istrage biće utvrđene sve okolnosti u vezi sa ovim slučajem. Protiv starijeg dečaka Više javno tužilaštvo >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << u Somboru je podnelo krivičnu prijavu zbog obljube nad detetom u redovnom postupku - kaže sagovornik blizak istrazi.

Dom za decu i omladinu u Somboru je ustanova socijalne zaštite koja zbrinjava decu i mlade beza adekvatnog roditeljskog staranja. Osnovni zadaci ustanove su da korisnicima poklone brigu koja se ogleda u obezbeđivanju zdravstvene zaštite, podrške, socijalne i emotivne sigurnosti.

Mahom se radi o deci sa smetnjama u razvoju.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.