ZARONIO U OLUJU! Pronađena MORSKA NEMAN u Jadranu dugačka 15 METARA! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Avg.2020, 11:44

ZARONIO U OLUJU! Pronađena MORSKA NEMAN u Jadranu dugačka 15 METARA! (FOTO)

Zadnja dojava je da je trenutno viđen kod Lukovog Šugarja

Hrvatski institut "Plavi svet" saopštio je da je, zahvaljujući dojavama građana, u Jadranskom moru kod Starigrada-Paklenice u utorak najzad pronađen kit dugačak petnaestak metara.

Stručnjaci Instituta su pre dva dana pozvali građane da im pomognu u pronalaženju kita, koji se već danima nalazi u Velebitskom kanalu da bi utvrdili njegovo zdravstveno stanje.

Kit je pronađen, ali zaposlenima >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << u Instututu vreme nije išlo na ruku.

-Kit je bio na samom rubu nadolazeće oluje i nakon nekoliko izrona zaronio je upravo u oluju… Ali, vredelo je, napisali iz Instituta na Fejsbuku. Dodali su da je kit kojeg su videli odrasla životinja, dugačka 15-ak metara.

-Fizičko stanje nismo uspeli da proverimo jer smo bili s njim previše kratko, ali na prvi pogled ne izgleda neuhranjeno, naveli su, između ostalog.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.