ZAPOSLENI U KAFANI ESTRADA U BORČI TVRDE: Suprug Zoran je bio opsednut svojom Jelenom

Izvor: Press, 15.Apr.2016, 14:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ZAPOSLENI U KAFANI ESTRADA U BORČI TVRDE: Suprug Zoran je bio opsednut svojom Jelenom

Kada je Jelena pevala u našoj kafani, Zoran nije dao nikome da joj priđe, da bakšiš, naruči pesmu. U očima mu se videla patološka ljubomora. Samo bi sedeo za svojim stolom, sam, bez reči i emocija, i netremice zurio u nju
Foto:medio.rs
Zaposleni u kafani "Estrada" u Borči, gde je ubijena pevačica Jelena Marjanović često nastupala, tvrde da je njen suprug Zoran bio bolesno ljubomoran čovek >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << potpuno opsednut njome!
Kako je novinarima Informera ispričalo osoblje tog restorana, Zorana su svi smatrali za veoma čudnu osobu, jer nikome nije dozvoljavao da prilazi njegovoj supruzi, da naručuje od nje pesme ili da joj daje bakšiš.
Mi mu ponudimo piće, on samo odmahne rukom, i ne konstatuje nas, već nastavi da gleda u Jelenu
Osoblje kafane "Estrada"

Kada bi ona pevala, on bi samo sedeo sam za svojim stolom u uglu i bez ikakve mimike neprekidno gledao u nju.
Bolestan odnos Naši sagovornici, koji nisu želeli da im se objavljuju imena, kažu da ne žele da upiru prstom u Jeleninog muža kao mogućeg ubicu, ali tvrde da nema nikakve dileme da su njih dvoje imali poprilično bolestan odnos.
-  Zoranu se u očima videla bolesna ljubomora. Bio je opsednut Jelenom. Smetalo mu je kad joj gosti daju bakšiš, kad joj priđu da naruče pesmu, kad pevaju sa njom i slično. Svima nam je bio antipatičan, i to na prvu loptu - pričaju nam zaposleni u "Estradi" opisujući jedan primer Zoranove opsednutosti Jelenom:
Zaljubljena u njega od 12. godine Jelena je u jednoj televizijskoj emisiji rekla da se u Zorana zaljubila kada je imala 12 godina.

- Upoznali smo se kada sam ja imala 12, a on 18 godina. Ljuljala sam se na ljuljašci kada je on prošao pored mene i ja sam se tada zaljubila, ali sam tada bila klinka i on me nije primećivao. Nismo se videli sve do moje 16. godine, a imala sam 17 kada smo stupili u vezu. Zabavljali smo se dugi niz godina, rešili da to krunišemo brakom i kao šlag na tortu dobili jednu divnu devojčicu, koja je pola on, pola ja u jednom - ispričala je Jelena.

- Jedne večeri došao je na Jelenin nastup hodajući uz pomoć štaka. Seo je sam za sto i počeo da je posmatra. Ne znam šta mu je bila namera, ali je nama izgledalo kao da je došao da je kontroliše. Pitali smo ga šta želi da popije, ali je on samo odmahnuo rukom, nije nas ni pogledao. Gledao je u Jelenu netremice svo vreme, nije skidao oči sa nje. Jelena peva, svi u kafani veseli, a on ćuti. Sedi za stolom, isključivo sam, što dalje od ljudi i samo ćuti. Reč ne progovara, verujte. Nema osmeha, pokreta, neke gestikulacije, ničega. O razgovoru sa drugim ljudima da i ne pričamo. Čovek je bio potpuno u nekom svom svetu. Bilo nam je veoma čudno njegovo ponašanje, verovali smo da je on još samo jedan ljubomorni muž, ali delovalo je da tu ima još nečega - kažu radnici "Estrade" i dodaju da su novac od nastupa davali isključivo Jeleni, nikada ne Zoranu.
Neomiljen lik U toj kafani su nam rekli da Zorana niko nije voleo jer ih je prevario za Jelenin nastup iz samo njemu poznatih razloga.
- Jeca je kod nas pevala na dočeku 2015. godine. Bilo je to savršeno veče, ona je bila sjajna pevačica, zabavljala je goste, podizala atmosferu. Svi su bili zadovoljni, danima su pričali o toj večeri, ma bila je to najbolja žurka koju pamtimo. Zbog toga smo odlučili da je angažujemo i za doček ove, 2016. godine. Pozvali sam Zorana i predočili mu nameru da Jelena opet peva kod nas. On mi je onako usput odgovorio "važi, važi". Dodao je da će nas pozvati da se dogovorimo oko detalja i više se nikad nije javio. Probali smo da dođemo do njega, ali bezuspešno. Kao da je imao nešto protiv Jeleninih nastupa - dodaje on.
 

Nastavak na Press...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.