ŽANDARM PAVLE RAZNEO SEBE I DEVOJKU JER JE HTELA DA SE VRATI MOMKU?! Detalji zločina kod Batajnice!

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Jan.2020, 16:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ŽANDARM PAVLE RAZNEO SEBE I DEVOJKU JER JE HTELA DA SE VRATI MOMKU?! Detalji zločina kod Batajnice!

Devojka Marina (28) koju je zajedno sa sobom ručnom bombom razneo pripadnik Žandarmerije Pavle R. (31) bila je devet godina u vezi sa drugim muškarcem, od čega je neko vreme paralelno bila sa žandarmom.

Marina je radila kao vaspitačica u vrtiću u Novoj Pazovi i nije bila udata. Ona je, kako se saznaje, pre nekog vremena raskinula sa svojim dugogodišnjim dečkom kako bi bila sa Pavlom.

Međutim, kako se pretpostavlja, predomislila se i htela je da se vrati staroj >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ljubavi i ostavi žandarma.

Pavle R. je bio oženjen i imao je dvoje dece, a na imenu njegovog Fejsbuk profila upisano je i ime njegove supruge.

Podsećamo, tela Pavla i Marine nađena su jutros u 9:30 u kolima na putu između Batajnice i Stare Pazove. Pripadnik žandarmerije je, kako se saznaje, aktivirao ručnu bombu dok je bio u automobilu “opel vektra” sa Marinom.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

KOBNA VEZA Razneo sebe i devojku jer je htela da se vrati bivšem dečku?

Izvor: Blic, 21.Jan.2020

Pavle R. (31) razneo je bombom sebe i Marinu I. (28) sa kojom je bio u tajnoj emotivnoj vezi, jer je ona želela da raskine i vrati se bivšem momku, prenose beogradski mediji.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.