Izvor: Blic, 24.Jan.2018, 10:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ZAKUVAVA SE U "ZADRUZI" Miljana Kulić bez pardona: Takve kao Kija su NAJGORE

Rijaliti trudnica je u razgovoru sa Teodorom Džehverović i Marijom Anom Smiljanić otkrila šta misli o supruzi Slobe Radanovića, a ove reči joj je zasigurno neće dopasti.

- Rekla sam ja da je Kija folirant. Prvo mi je bilo žao, mislila sam da je žrtva, povučena, jadna, skromna, da nije lepo to što joj je Sloba uradio. Ali kad sam došla i videla da je našla Andreja, sad se sa Filipom muva, videla sam da nimalo nije naivna. Glumi žrtvu, dobra je glumica. Plače za nešto >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << što je bilo pre dve godine, a što ne plače sad kad gleda Lunu i Slobu? Te su najgore - započela je.

- Evo, stavi Kiju i Teodoru jednu pored druge, pre ćeš po izgledu reći da je Teodora k*rva, takav je naš mentalitet, a za nju niko ne bi rekao, a možda je ona najveća! I cinični osmeh onaj njen me nervira. Mnogo mi je bila slatka, ali počela je užasno da me nervira. Ono kad se smeješ na silu, ciničan osmeh, kao šifonske gaće! - zaključila je Kulićeva i nasmejala svoje drugarice.

Šta je Miljana Kulić bez pardona rekla o Luni Đogani, kao i o njenom izboru da bude sa oženjenim muškarcem, pogledajte OVDE ili na sajtu PulsOnline.rs.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.