ZAKLAO ŽENU KAD MU JE REKLA DA ĆE GA OSTAVITI: Detalji jezivog zločina kod Uba! Mahao komšiji, pa se OBESIO!

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Nov.2018, 01:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ZAKLAO ŽENU KAD MU JE REKLA DA ĆE GA OSTAVITI: Detalji jezivog zločina kod Uba! Mahao komšiji, pa se OBESIO!

V. P. (60) nakon svađe ubio suprugu Tamaru (41) u kući i pozvao policiju. Kada je došla patrola, izvršio samoubistvo u dvorištu,

V. P. (60) iz sela Crvena Jabuka kod Uba juče je nožem izmasakrirao suprugu Tamaru (41) u njihovoj kući, nakon čega je izašao u dvorište i obesio se o granu drveta.

Kako se saznaje, neposredno pre stravičnog zločina Tamara je saopštila V. P. da će ga napustiti zbog drugog čoveka, posle čega je on zgrabio nož iz kuhinje i nasrnuo >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << na nju.

Izgubio razum

- V. P. je u naletu ljubomore izgubio razum i nekoliko puta Tamaru izbo po grudima i vratu. Nesrećna žena je vrištala na sav glas i pokušavala da se otrgne i odbrani, ali nije uspela. Ubrzo je pala na pod i nasmrt iskrvarila - kaže izvor blizak istrazi.

Prema njegovim rečima, V. P. je odmah nakon zločina slučaj prijavio policiji.

- Shvativši šta je uradio, uzeo je telefon, pozvao policiju i prijavio zločin. Međutim, dok je patrola došla, V. P. je odlučio da presudi sebi. Izašao je u dvorište iza kuće i obesio se o granu drveta - dodaje sagovornik.

Kad su policijski službenici stigli na mesto zločina, zatekli su tela supružnika. Na mestu ubistva i samoubistva obavljen je uviđaj kojim je rukovodio nadležni tužilac.

Mahao komšiji

Sused porodice, koja se nedavno doselila u Crvenu Jabuku, kaže da je 15 minuta pre zločina video V. P. , koji mu je mahao iz automobila.

- Zalivao sam cveće u bašti i video V. P. kako maše iz vozila. Naravno, uzvratio sam srdačan pozdrav, ne sluteći šta će se kasnije dogoditi. Nakon izvesnog vremena posetila me je jedna komšinica i rekla: "Jesi li čuo, V. ubio Tamaru!" Odmahnuo sam glavom, misleći da se komšinica šali. Istrčao sam iz kuće i krenuo ka njegovom domu da proverim šta se desilo. Tada sam zatekao komšiju kako visi... Ubrzo je došla policija i svima zabranila pristup - priča meštanin Crvene Jabuke.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.