ZAHTEVI APSOLUTNO NEPRIHVATLJIVI Veljanovski matirao đilasovce - Stalno traže lagodniju poziciju (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Nov.2021, 00:37

"ZAHTEVI APSOLUTNO NEPRIHVATLJIVI" Veljanovski matirao đilasovce - Stalno traže lagodniju poziciju (VIDEO)

Rade Veljanovski, gostujući u jednoj emisiji, dao je odličnu analizu đilasovaca.

Rade Veljanovski, gostujući u jednoj emisiji, govorio je o opoziciji, rekavši da je tačno da ništa iz njihove platforme nije usvojeno, ali da nije usvojeno jer su njihovi zahtevi bili apsolutno neostvarivi.

Oni se stalno povlače sa poprišta političke borbe, stalno traže lagodniju poziciju i uvek imaju opravdanja! Tačno je da ništa iz njihove platforme nije usvojeno ali >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << nije usvojeno zato što su zahtevi bili APSOLUTNO NEOSTVARIVI! - rekao je Veljanovski.

ODLIČNA ANALIZA ĐILASOVACA!

Rade Veljanovski:

"Oni se stalno povlače sa poprišta političke borbe, stalno traže lagodniju poziciju i uvek imaju opravdanja! Tačno je da ništa iz njihove platforme nije usvojeno ali nije usvojeno zato što su zahtevi bili APSOLUTNO NEOSTVARIVI!" pic.twitter.com/3b8JLpGd6j

— Detektor laži (@LaziDetektor) November 22, 2021

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.