ZAGLAVLJENO U GRANAMA U RECI: Pronađeno beživotno telo Miodraga koji je nestao pre 10 dana

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Maj.2020, 15:21

ZAGLAVLJENO U GRANAMA U RECI: Pronađeno beživotno telo Miodraga koji je nestao pre 10 dana

Dragoslavov sin Miljan prijavio je očev nestanak policiji jer je strahovao da mu se nešto loše desilo.

Dragoslav Mladenović (63) iz sela Donja Trnava, koji je nestao 29. aprila, pronađen je u subotu mrtav u reci u ataru ovog niškog sela. Po nalogu Višeg javnog tužilaštva, naložena je obdukcija mada ne postoje sumnjive okolnosti koje bi ukazivale da je Mladenović žrtva ubistva.

Kako se saznaje, njegovo telo uočio je policijski službenik koji je učestvovao >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << u potrazi.

- Telo je bilo zaglavljeno u granama u reci na mestu zvanom Mušine Bare. Alarmirani su pripadnici vatrogasno spasilačkih jedinica koji su leš izvukli iz reke. Telo je bilo podmaklom stadijumu raspadanja, pa se veruje da je utopljenik u vodi bio nekoliko dana - navode izvori upoznati sa ovim slučajem.

On je tada kazao novinarima da je zabrinut za njega jer je u poslednje vreme promenio ponašanjepa je brinuo da bi mogao sebi da naškodi.

U potrazi za Dragoslavom učestvovali su meštani Donje Trnave koji su se 7. maja u velikom broju pridružili policiji.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.