ZAČUO SE PRASAK, KRV JE BILA SVUDA Svedoci o ULIČNOJ TRCI u Kraljevu koja se završila JEZIVIM SUDAROM

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Sep.2019, 23:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"ZAČUO SE PRASAK, KRV JE BILA SVUDA" Svedoci o ULIČNOJ TRCI u Kraljevu koja se završila JEZIVIM SUDAROM

Do nesreće je došlo oko 23 sata, u Dositejevoj ulici na ulasku u grad.

Petnaestogodišnja K.M. iz Kraljeva i još tri maloletnice povređene su u udesu koji se dogodio u petak u Kraljevu.

Do nesreće je došlo oko 23 sata, u Dositejevoj ulici na ulasku u grad, kada su se sudarila dva automobila - "pežo" niške registracije i "opel" sa kraljevačkim registarskim oznakama. U udesu je povređeno ukupno pet osoba, vozač "pežoa" i četiri devojke koje su se nalazile u >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << "opelu".

Prema nezvaničnim informacijama, na vozilu marke “pežo”, skala koja pokazuje brzinu stajala je na 140 km/h, dok je na “opel astri” ostala na 150 km/h. Iako su se prvo pojavile informacije da se radilo o tzv. ilegalnoj uličnoj trci, izvori iz policije kažu da trka nije bila ugovorena.

- Nemamo takva saznanja. Čak se vozači i ne poznaju. Najverovatnije je došlo do jurnjave u trenutku. I na kraju pravca, vozila su imala kontakt pri brzini koja je veća od dozvoljene – kaže izvor iz policije.

Za razliku od "pežoa", u "opel astri" su bili mladić koji je vozio i još pet maloletnica. U trenutku udesa, dve devojke, jedna od njih je teško povređena K.M., koje su najverovatnije sedele na prednjem sedištu, proletele su kroz vetrobransko staklo. Zbog teških povreda, iz kraljevačke bolnice prevezene su u KBC Kragujevac.

- Radili smo noćnu smenu, kada se začuo jak prasak. Izleteli smo na ulicu i videli dva auta u udesu, povređene, krv. Neverovatno brzo su vozili, jer su uspeli da otkinu čak tri ulične svetiljke – kaže jedan od radnika iz obližnje pumpe.

Ostali povređeni se nalaze u kraljevačkoj bolnici, sa lakšim i težim povredama.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.