ZABRANA RAZBESNELA SRBIJU: Na izlogu u Crnoj Gori zatekli OVU NALEPNICU, komentari samo PLJUŠTE (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Jul.2019, 22:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ZABRANA RAZBESNELA SRBIJU: Na izlogu u Crnoj Gori zatekli OVU NALEPNICU, komentari samo PLJUŠTE (FOTO)

S druge strane bilo je onih koji su ovakav potez vlasnika i podržali

U prodavnici su, bar sudeći po diskutabilnoj etiketi koja to jasno dočarava, nepoželjne majke sa decom u kolicima... Tako da, ako kojim slučajem, poželite da uđete u ovu trgovinu, a šetate dete u kolicima, to neće biti moguće!

Ova fotka se delila na različitim grupama i izazvala je ogroman broj komentara i burnih reakcije, a sve zbog spornog znaka koji je zalepljen na pomenutom izlogu. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<

"Radije ću uleteti s detetom bez kolica, pa neka razgleda lepo sam i pipa sve, ako im je tako draže", "Zabranjeno virenje glave i nogu iz kolica!", "Šta ima da traže recimo žene sa decom tu. To se lepo udaš bogato i pošalješ muža da ti kupi poklone", "Ali pas verovatno može", samo su neki od komentara.

, istakavši kako je radnja lomljiva i mala, pa svaki nagao potez može da izazove "katastrofu".

Pogledajte rezultate

(VIDEO) "OVAKVE PIJACE NEMA NIGDE U EVROPI" U Bubanj potoku se može naći SVE: Od šarplaninca do "ubice komaraca"

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.