ZA RUBRIKU VEROVALI ILI NE Oglas iz Novog Sada razbesneo sve - OVO izdaje po vrtoglavoj ceni (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Sep.2021, 13:10

ZA RUBRIKU "VEROVALI ILI NE" Oglas iz Novog Sada razbesneo sve - OVO izdaje po vrtoglavoj ceni (FOTO)

Oglas o kojem svi pričaju! Izdaje terasu sa krevetom za 250 evra u Novom Sadu, morate da vidite!

Ako malo prelistate oglase ili krstarite Internetom po sajtovima za kupovinu ili izdavanje nekretnina, sigurno ste više puta ostali šokirani "stanovima" koje oglašivači nude.

Kojekakve rupe i "raspali" objekti se izdaju po, u najmanju ruku, naprihvatljivim cenama, a jedino objašnjenje koje možemo da nađemo za ovu "sumanutu" pojavu jeste rauzlika između ponude i potražnje. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Čini se da je potražnja mnogo veća, što ostavlja prostora stanodavcima da se "razmašu" sa cenama ali i da nude stanove u kojima je pristojan život nemoguć.

Jedan takav oglas osvanuo je na Tviteru, a kada vidite šta zapravo ovaj oglašivač iz Novog Sada iznajmljuje - pašćete u nesvest.

Jednostavno je ugurao bračni krevet u zatvorenu terasu, a ovaj smeštaj nazvao je garsonjerom i za nju traži šokantnih 250 evra.

Ova objava je razbesnela, ali i nasmejala korisnike Tvitera koji su najčešće komentarisali da nije kriv stanodavac, već onaj ko ovakvu "rupu" iznajmi.

Čovek zatvorio terasu, u nju ugurao krevet i izdaje garsonjeru za 250e.

Ja ne mogu ovaj narod. pic.twitter.com/OOHucmVcO3

— Dzinglbau Mrnjau 3 (@dzinglbau) September 22, 2021

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.