ZA KRATAK VREMENSKI PERIOD U PALO 128 LITARA KIŠE Ekipe Vodovoda na terenu saniraju štetu, ove dve opštine najgore prošle

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Jul.2022, 14:18

"ZA KRATAK VREMENSKI PERIOD U PALO 128 LITARA KIŠE" Ekipe Vodovoda na terenu saniraju štetu, ove dve opštine najgore prošle

Prema procenama Beogradskog vodovoda za kratak vremenski period palo je 128 litara kiše.

Najgore su prošli Zemun i Novi Beograd.

Pala je velika količina kiše, mnoge ulice su potopljene, ali i dobar deo domaćinstava. Kanalizacija nije mogla da primi veliku količinu kiše za veoma kratak period i to je dovelo do ove situacije.

Najgore su pogođene teritorije Kolonije B, Altine i Novog grada u Zemunu.

- Ekipe Beogradskog vodovoda >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << i čistoće su na terenu. Ni ja ni oni ne mrdamo odavde dok ne počne sve normalno da funkcioniše - izjavio je Boris Bursać, član Gradskog veća koji je do ranih jutranjih časova sa ekipama bio na terenu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.