ZA ČETIRI SATA 42 PREKRŠAJA: Kuckao poruke tokom vožnje, jeo bananu a onda se zakucao u kombi (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 30.Jul.2021, 15:00

ZA ČETIRI SATA 42 PREKRŠAJA: Kuckao poruke tokom vožnje, jeo bananu a onda se zakucao u kombi (VIDEO)

Snimci dve kamere u kabini kamiona pokazale su da je tokom četiri sata vožnje napravio više od 40 grešaka

Vozač kamiona Derek Holand svojim nemarom izazvao saobraćajnu nezgodu, zbog koje će se duže vreme naći iza rešetaka.

Policija u Saseksu u Velikoj Britaniji objavila je snimak iz 2020. godine na kome se vidi kamiondžija koji u vožnji "kucka" poruke na telefonu.

S obzirom da mu je uređaj odvraćao pažnju i nije bio fokusiran na put ispred sebe, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << kamion se na kraju zakucao u kombi, a u ovoj saobraćajnoj nezgodi povređene su tri osobe.

Međutim, ono što zaprepašćuje je da je vozač gotovo konstantno u vožnji kršio saobraćajne propise. Snimci dve kamere u kabini kamiona pokazale su da je tokom četiri sata vožnje napravio ni više ni manje nego čak 42 prekršaja.

Ovaj 59-godišnji vozač najviše vremena tokom vožnje proveo je na telefonu, pritom je često odvezivao sigurnosni pojas i stavljao ga kad bi uočio policiju.

Kad bi ogladneo i poželeo bananu, sklanjao je obe ruke sa volana. Na kraju je izazvao i udes za koji je pre nekoliko dana osuđen na tri i po godine zatvora.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.