Xiaomi Mi 10T Pro serija je stigla, a tu su i pokloni za preorder

Izvor: B92, 30.Okt.2020, 12:15

Xiaomi Mi 10T Pro serija je stigla, a tu su i pokloni za preorder

Tri modela iz Mi 10T serije - Mi 10T Pro, Mi 10T i Mi 10T Lite, donose spoj vrhunske kamere, AdaptiveSync ekrana, snažnog procesora i dugotrajne baterije.

Xiaomi je krajem oktobra predstavio na domaćem tržištu najnoviju seriju Mi10T koju čine mobilni telefoni Mi10T Lite, Mi10T i Mi10T Pro kao najsnažniji član porodice.

Glavne karakteristike ovog flagship modela su kamera od čak 108 megapiksela, ekran sa osvežavanjem od 144Hz, snažna baterija od 5000mAh i novi >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Snapdragon 865 procesor. Kamera obezbeđuje visok kvalitet fotografija čak i u lošim uslovima osvetljenja a tu su i specijalni novi filteri za fotografije.

Uz veliki kapacitet baterije ne morate brinuti ukoliko puno razgovarate telefonom a 144Hz ekran obezbeđuje glatki prikaz tokom igranja igara ili skrolovanja. Naravno, glavni argument za kupovinu telefona je njegova cena, koja je znatno povoljnija nego konkurentski modeli istih karakteristika.

Samo u preorder periodu koji traje do 08.11. Svi kupci koji se odluče na kupovinu Mi10T ili Mi10T Pro dobijaju čak tri poklona - MiBand 5 pametni sat, Mi True Wireless Lite slušalice i Mi 360 sigurnosnu kameru.

Ponuda je dostupna kod mobilnih operatera i svih većih prodavaca tehnike i mobilnih telefona. Više informacija na www.mi-srbija.rs.

Uređaji su opremljeni kamerama koje će u svakom trenutku uhvatiti važne trenutke korisnika pri čemu Xiaomi nudi i nove dinamičke softverske dodatke za fotografisanje.

Šest samostalnih načina rada s dugotrajnom ekspozicijom omogućuje korisnicima snimanje umetničkih snimaka, od Moving crowd moda, koji se fokusira na neaktivni objekat dok zamućuje dinamično okruženje, preko Star trails moda, koji stvara efekat zvezdanog neba, do Photo Clones moda koji vas snima na četiri različite tačke u prostoru i potom pravi jedinstvenu kompoziciju.

Osim toga, tu su i tri nova filtera za fotografije - Cyberpunk, Gold vibracije i Black ice koji doprinose dodatnom oživljavanju efekta koji želite postići na fotografijama.

Pomerajući granice još dalje, Mi 10T Pro i Mi 10T, takođe, nude nove video opcije. Video Clones donosi mogućnost dvostrukog snimanja korisnika u jednom videu, dok Dual Video može istovremeno snimati s prednje i zadnje kamere uređaja, što ga čini idealnim za hvatanje reakcija iznenađenja.

Mi 10T Pro i Mi 10T opremljeni su jednim od najboljih ravnih ekrana dostupnih na bilo kojem pametnom telefonu danas, s vodećom brzinom osvežavanja od 144 Hz.

Iako ekrani s velikom brzinom osvežavanja često postaju žrtve velike potrošnje energije i nedoslednih brzina kadrova, Xiaomijev AdaptiveSync ekran automatski se podudara s brzinom kadrova po sekundi (FPS – Frames per Seconds) sadržaja koji se prikazuje na ekranu.

Uz P3 opseg boja i TrueColor liniju, ekran nudi izuzetno širok raspon i preciznost boja. Reading mode 3.0 simulira teksturu papira kako bi zaštitio oči korisnika, dok Sunlight display 3.0 automatski pojačava kontrast i prilagođava dinamičko zasićenje boja na otvorenom.

Sa ugrađenim senzorom ambijentalne svetlosti od 360 °, ekran može inteligentno prilagoditi osvetljenje, čak i u uslovima slabog osvetljenja. Qualcomm® Snapdragon 865 ™ procesor, baterija od 5000 mAh i tehnologija brzog punjenja

Opremljeni vodećim Qualcomm® Snapdragon ™ 865 procesorom, Mi 10T Pro i Mi 10T nude ekstremnu energetsku efikasnost i performanse.

Korisnici će takođe doživeti novo iskustvo igranja kao da igraju na desktop računarima zahvaljujući Qualcomm® Adreno™ 650 GPU, dok će baterija snage 5000 mAh napajati ove telefone čitav dan.

Zahvaljujući tehnologiji optimizacije napajanja baterije, pametni telefoni oslobađaju više energije za duži vek trajanja baterije, a kada je potrebno brzo napajanje energijom tu je i Middle Middle Tab tehnologija te izuzetno brzi 33W punjač.

Mi 10T Pro dolazi u varijantama od 8 GB RAM + 128/256 GB ROM, Mi 10T u varijantama od 6 GB RAM + 128 GB ROM te 9 +8 GB RAM + 128 GB ROM, dok Mi 10T Lite u varijantama od 6 HB RAM + 64/128 GB ROM.

Dolazak uređaja u Beogradski i Novosadski Mi Store i online prodavnicu www.mi-srbija.rs kao i kod svih većih prodavaca tehnike zakazan je za 09.11.

Za sve Xiaomi uređaje kupljene u sklopu online prodavnice ili fizičkih Mi prodavnica ili kod ovlašćenih distributera osiguran je visokokvalitetan servis, garancija i softver na matičnom jeziku što omogućava maksimalnu pristupačnost i lakoću korišćenja Xiaomi uređaja.

Ponuda za preorder traje do 08.11. Ili do isteka zaliha.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.