Vulin odgovorio Violi fon Kramon: Srbi su uvek bili na pravoj strani istorije, za razliku od njenog naroda

Izvor: B92, 30.Maj.2022, 19:45

Vulin odgovorio Violi fon Kramon: "Srbi su uvek bili na pravoj strani istorije, za razliku od njenog naroda"

Ministar MUP Aleksandar Vulin komentarisao je poruku koju je poslanica Evropskog parlamenta Viola fon Kramon uputila Srbiji.

Viola fon Kramon je nakon sastanka sa predsednikom Aleksandrom Vučićem poručila da "nije dobro biti na strani Putina, odnosno na pogrešnoj strani istorije".

"Srbija je na svojoj strani, na strani međunarodnog prava, kao što je bila i 1999. godine. Srbi su uvek bili na pravoj strani istorije, a to se za narod gospođe Viole fon Kramon nikada >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << nije moglo reći", izjavio je ministar unutrašnjih poslova Srbije Aleksandar Vulin.

Podsećamo, poslanik u Evropskom parlamentu Viola fon Kramon najavila je danas u izjavi za medije da će se pritisci na Srbiju nastaviti, te da je "u interesu srpskog naroda" da prizna lažnu državu Kosovo.

"Jasno dajemo do znanja da naši evropski partneri budu u skladu sa našim evropskim merama, to znači da to podrazumeva i sankcije", rekla je Fon Kramon.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Vulin Violi fon Kramon: Srbi su uvek bili na pravoj strani istorije

Izvor: Danas, 30.Maj.2022

Ako postoji narod koji nikada nije bio na pogrešnoj strani istorije, onda su to Srbi. Zato i čudi da se Viola fon Kramon odvažila da Srbima deli lekcije gde je prava strana istorije, rekao je danas ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin, saopštio je MUP.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.