Izvor: N1 televizija, 19.Sep.2017, 16:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vulin o pisanju KRIK-a i izveštaju Agencije

Ministar odbrane Aleksandar Vulin najavio je danas da će se o pisanju KRIK-a koji je objavio izveštaj Agencije za borbu protiv korupcije o njegovoj kupovini stana izjasniti sutra.

Vulina su, tokom posete preduzeću “Kosomos” u Banjaluci, novinari upitali da prokomentariše taj slučaj a on je ovako odgovorio:

“Pretpostavljam da vam elementarna pristojnost nije naložila da poslušate organizatore koji su vas zamolili da pitate samo vezano za temu, jel tako? To >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << vas jednostavno ne ograničava? Molba naših domaćina da pričamo o nečemu za šta smo se skupili danas. To vas jednostavno ne pogađa, ne zanima vas?”, rekao je on.

Izvor: N1

 “Ono što mogu da vam kažem je da ću o tome govoriti u srpskoj javnosti a vi ćete biti toliko strpljivi da sačekati da ja to kažem sutra kada dodjem u Beograd, jel tako? Izdržaćete svi zajedno?”, dodao je on.

Vulin je istakao i da je sve što je imao, rekao tužilaštvima “i to ne jednom, nego dva”.

“Ono što jeste glavni problem za sve vas jeste što imate tu neodoljivu potrebu da kritikujete srpsko pravosuđe i srpske organe jeste da ne verujete srpskom pravosuđu i srpskim organima a tražite da se veruje vama”

Nastavak na N1 televizija...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.