Vulin: Zašto nikome ne smeta kada Albanci slave svoju zastavu

Izvor: Beta, 16.Sep.2021, 10:40

Vulin: Zašto nikome ne smeta kada Albanci slave svoju zastavu

Ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin izjavio je danas da mu nije jasno kako nikome u Crnoj Gori ili Hrvatskoj ne smeta kada Albanci slave svoj Dan zastave i kada ističu svoja obeležja već je to problem samo kada su u pitanju Srbi."Nisam čuo da su u Hrvatskoj imali nekih primedbi na to. Što tada Albanci, gde god da žive, ističu svoje zastave? Nisam primetio da je neko u Crnoj Gori imao problem sa tim otkad se to radi usred Podgorice, u Tuzima. A kada to urade Srbi, kada obeleže svoju zastavu i kažu: 'Hoćemo da budemo jedinstveni, jer smo jedan narod', onda je to problem", rekao je Vulin na televiziji Pink.Komentarišući jučerašnju proslavu Dana srpskog jedinstva, slobode i nacionalne zastave, Vulin je rekao da su ti napadi bili usmereni na predsednika Srbije Aleksandra Vučića jer je on taj "koji je objedinio srpski narod".

Nastavak na Beta...






Povezane vesti

Vulin: Zašto nikome ne smeta kada Albanci slave svoju zastavu?

Izvor: Danas, 16.Sep.2021

Ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin izjavio je danas da mu nije jasno kako nikome u Crnoj Gori ili Hrvatskoj ne smeta kada Albanci slave svoj Dan zastave i kada ističu svoja obeležja već je to problem samo kada su u pitanju Srbi.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.