Izvor: N1 televizija, 11.Maj.2021, 13:00

Vulin: Porodica Vučić razgovarala sa 26 prisluškivanih osoba, ali nema kriminala

Ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin izjavio je u Skupštini Srbije da "ni u jednom od 1.882 razgovora predsednika Aleksandra Vučića i članova njegove porodice sa 26 osoba koje su bile pod operativnim obradama, nije bilo nijednog elementa prekršajnog ili krivičnog dela".

Nastavak na N1 televizija...






Povezane vesti

Vulin rekao da je porodica Vučić razgovarala sa 26 prisluškivanih osoba, ali da nema kriminala

Izvor: Beta, 11.Maj.2021

Ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin izjavio je danas u Skupštini Srbije da "ni u jednom od 1.882 razgovora predsednika Aleksandra Vučića i članova njegove porodice sa 26 lica koja su bila pod operativnim obradama, nije bilo ni jednog elementa prekršajnog ili krivičnog dela"."Ako ne verujete...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.