Vulin: Male ljude nosi velika mržnja

Izvor: B92, 24.Jan.2021, 00:34

Vulin: Male ljude nosi velika mržnja

Ministar unutrašnjih poslova Srbije i predsednik Pokreta socijalista Aleksandar Vulin oglasio se povodom izjava Bakira Izetbegovića.

Male ljude nosi velika mržnja i niko ne može da načini tako veliko zlo kao mali čovek, izjavio je večeras ministar Vulin povodom izjave lidera Stranke demokratske akcije Bakira Izetbegovića, koji je nagovestio da Srbe smatra lošim narodom.

"Kada Srbe sledeći put budu pitali zašto ne žele da žive u unitarnoj BiH uređenoj kao >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << nasledni begovat Izetbegovića, biće dovoljno da se pročitaju Bakirovi izlivi mržnje, kada se iskompleksirani i neostvareni Alijin sin poželi poslušne raje i danka u krvi", poručio je Vulin u saopštenju Pokreta socijalista.

Ministar je rekao da su teorije o dobrim i lošim narodima na Balkanu izgovarali Hitlerovi gaulajteri, pa zato nije ni čudo što, kako je dodao "Bakir Izetbegović, unuk vojnika Š Handžar divizije i ne zna ništa drugo da misli i kaže".

"Male ljude nosi velika mržnja i niko ne može da načini tako veliko zlo, kao mali čovek. Što bude više Bakira, to će biti manje Bosne", izjavio Vulin.

Izetbegović je nagovestio je da Srbe smatra lošim narodom dok je, u petak tokom gostovanja u Dnevniku Federalne televizije, oštro kritikovao predsedavajućeg Predsedništva BiH Milorada Dodika.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.