Vulin rekao da je porodica Vučić razgovarala sa 26 prisluškivanih osoba, ali da nema kriminala

Izvor: Danas, 11.Maj.2021, 12:42

Vulin rekao da je porodica Vučić razgovarala sa 26 prisluškivanih osoba, ali da nema kriminala

Ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin izjavio je danas u Skupštini Srbije da "ni u jednom od 1.882 razgovora predsednika Aleksandra Vučića i članova njegove porodice sa 26 lica koja su bila pod operativnim obradama, nije bilo ni jednog elementa prekršajnog ili krivičnog dela".

Nastavak na Danas...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vulin: Kriminal u padu, nećemo legalizovati marihuanu

Izvor: N1 televizija, 11.Maj.2021

Ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin izjavio je da je stanje bezbednosti u Srbiji stabilno i da je opšti kriminal u padu. Predstavljajući skupštinskom Odboru za odbranu i unutrašnje poslove izveštaje o radu unutrašnje kontrole, o radu MUP-a u periodu od oktobra do decembra 2020. godine...

Nastavak na N1 televizija...

Vulin: Srbija će podići nivo bezbednosti na rekama

Izvor: Danas, 12.Maj.2021, 10:13

Ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin izjavio je danas da će Srbija podići nivo bezbednosti na rekama, prvenstveno zbog šverca akciznih proizvoda.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.