Vukovar: Dete se utopilo u Dunavu, majka skočila za njim

Izvor: B92, 01.Sep.2017, 14:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vukovar: Dete se utopilo u Dunavu, majka skočila za njim

Vukovar -- Policija u Vukovaru iz Dunava izvukla telo četvorogodišnjeg deteta, javlja hrvatski portal "Indeks".

"Danas oko podneva u Vukovaru, na obali Dunava, kod tzv. stare klanice, izvučeno je mrtvo telo 4-godišnjeg deteta iz Dunava. Postoji mogućnost da se još jedna osoba nalazi u Dunavu", navodi se u saopštenju policije.

Prema nezvaničnim informacijama, majka je šetala s detetom pokraj reke i u jednom trenutku ono je upalo u Dunav, a majka je skočila za >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << njim. Sve to je videla i baka deteta. Nedugo zatim, videla je telo deteta kako pluta na površini reke.

Ekipa hitne pomoći došla je brzo na mesto tragedije, ali reanimacija deteta nije uspela. Obdukcija će pokazati tačan uzrok smrti, piše Hrvatski radio Vukovar.

Mesto na kojem se tragedija dogodila je deo obale uz reku koji nije predviđen za šetnju već se na njemu zadržavaju samo lokalni ribari. Prilaz Dunavu je vrlo strm, a na tom delu je reka vrlo brza.

U toku je policijski uviđaj i potraga za drugom osobom, dodaje se u saopštenju vukovarske policije. Gorska služba spasavanja ronioci pomažu u potrazi.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.