Vujanić: Nadam se da će se ova i svaka sledeća generacija usmeriti ka nekom sportu

Izvor: Beta Video, 21.Jun.2022, 17:26

Vujanić: Nadam se da će se ova i svaka sledeća generacija usmeriti ka nekom sportu

BEOGRAD - Direktorka za komunikacije i održivost u kompaniji ``Yettel`` Marija Vujanić istakla je da joj je drago što se sve više dece uključuje u ovo takmičenje. ``Ovo je već osmi po redu ciklus `Brzinom do zvezda`, dakle osma godina kako se ovako nešto dešava i meni je drago da vidim da se što više i više dece uključuje, što više i više škola, roditelja i opština traže nekako način da udju u ovakav dogadjaj``, rekla je Vujanić agenciji Beta. (CH1)

Kliknite na sliku da bi video krenuo.

Realizovano uz pomoć www.beta-video.tv

Nastavak na Beta Video...






Povezane vesti

Održano takmičenje za osnovce - 'Yettel Brzinom do zvezda' (VIDEO)

Izvor: Beta, 21.Jun.2022

 U beogradskoj Atletskoj dvorani danas je održano super-finale osmog ciklusa atletskog takmičenja "Yettel Brzinom do zvezda", u kojem su nastupala deca iz 263 osnovne škole.Takmičenje je održano u saradnji Srpskog atletskog saveza i kompanije "Yettel".Direktorka za komunikacije i održivost u kompaniji...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta Video. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta Video. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.