Vučićevi batinaši LAŽNO prebili pesnika, opozicionari dali ISKRENU podršku: Poslednji smehotres u Kontraviziji 2018. godine (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 30.Dec.2018, 21:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vučićevi batinaši LAŽNO prebili pesnika, opozicionari dali ISKRENU podršku: Poslednji smehotres u "Kontraviziji" 2018. godine (VIDEO)

Za ugodno porodično veče

Dan uoči Nove godine ekipa "Kontravizije" potrudila se da nasmeje gledaoce poslednji put u 2018. U ovoj epizodi bavili su se bahatim odnosom vlasti prema javnim poslenicima. Kako se čulo, Vučićevi batinaši pretukli su srpskog književnika Lazu Kostića. I opozicionari su naseli.

- Ako se ne dozovemo pameti, biće nam još gore - poručio je jedan od anketiranih građana.

Na sugestivna pitanja novinara u službi raskrinkavanja, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << predstavnici opozicije imali su samo reči podrške - za nesrećnog, pretučenog, loše shvaćenog i davno preminulog Lazu Kostića.

- Drago mi je što si ostao dosledan svom cilju - poručili su pesniku koji je stvarao u 19. i na početku 20. veka, umrlom 1910. godine.

- Da se drži i da izdrži - ređali su drugi: - "...i da pobegne što pre odavde, da se spasi".

A na šta je ličilo poslednje blamiranje predstavnika opozicije na televiziji sa nacionalnom frekvencijom, pogledajte u video klipu ispod.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.