Vučićev kabinet tvrdi: Još nismo dobili poziv za nastavak dijaloga sa Prištinom

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Jun.2018, 18:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vučićev kabinet tvrdi: Još nismo dobili poziv za nastavak dijaloga sa Prištinom

Reagovanje na pisanje pojedinih medija

Predsednik Vučić još nije dobio poziv za nastavak dijaloga, rečeno je u Kabinetu predsednika Republike.

Pored demantovanja navoda prištinske televizije Klan Kosova da je predsednik Vučić, kao i Hašim Tači, dobio poziv za nastavak dijaloga, navodno za 27. juni, kako je objavila ta televizija, u Vučićevom Kabinetu podsećaju da je on sam nedavno precizirao da su 27. i 28. jun datumi kada ne može da putuje u Brisel zbog >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << važnih obaveza koje već ima u agendi.

Dakle, nije tačna ni informacija da će nastavak biti 27. juna, objašnjavaju u Kabinetu.

Klan Kosova je objavio da će dijalog biti nastavljen 27, da su akteri već dobili pozive za taj sastanak i da bi on trebalo da označi novu fazu dijaloga, kojoj će prethoditi sastanak u okviru tehničkog dijaloga Beograda i Prištine, zakazan za 24. jun.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.