Vučića čuva švajcarsko obezbeđenje, među njima je Jasnim FOTO

Izvor: B92, 08.Nov.2019, 14:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vučića čuva švajcarsko obezbeđenje, među njima je Jasnim FOTO

Ženeva -- Tokom boravka predsednika Srbije Aleksandra Vučića u Ženevi njega je obezbeđivala švajcarska policija, a među njima i Jasmin Ademović iz Omoljice.

Vučić se na kraju boravka u Ženevi, gde prisustvuje skupu u organizaciji Svetskog ekonomskog foruma, slikao s Ademovićem a fotografija je objavljena na njegovom nalogu na Instagramu.

Predsednik Srbije učestvovao je na skupu "Strateški dijalog o Zapadnom Balkanu" u organizaciji Svetskog ekonomskog foruma, a pored toga imao je i niz bilateralnih susreta.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Svuda pođi, na Srbina naiđi! Predsednika Srbije čuvala švajcarska policija, a u njoj i JASMIN IZ OMOLJICE (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Nov.2019

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić danas u Ženevi učestvuje u Strateškom dijalogu o Zapadnom Balkanu...Predsednik Srbije Aleksandar Vučić objavio je danas sliku iz Ženeve sa Srbinom koji ga je čuvao tokom posete Švajcarskoj...- Za uspomenu iz Ženeve! - Jasmin Ademović iz Omoljice, kao pripadnik...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.