Izvor: RTS, 03.Dec.2020, 22:31

Vučić za RTS: Pobedićemo koronu uprkos užasnim danima iza nas i pred nama


Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je za RTS da je potuno uveren da će Srbija pobediti koronu uprkos užasnim danima iza nas i, kako je dodao, svakako ne manje užasnim makar nekoliko dana ili nedelja pred nama. Najavio je pomoć u vidu isplate jedne prosečne zarade ugroženim privrednicima kao što su hotelijeri i ugostitelji, i jednokratnu isplatu 5.000 dinara za penzionere. Ističe da je ponosan na bolnicu u Batajnici koja se sutra otvara i navodi da je u Srbiji manja smrtnost nego u drugim zemljama zbog većeg procenta hospitalizovanih pacijenata.

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Vučić: Siguran sam u pobedu nad koronom, ponosan na Batajnicu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 03.Dec.2020

Apsolutno sam uveren da ćemo pobediti korona virus, uprkos užasnim danima iza nas i ne manje teškim, makar nekoliko narednih dana i nedelja, poručio je predsednik Aleksandar Vučić i istakao da je posebno ponosan na kovid bolnicu u Batajnici, koja je napravljena za četiri meseca..."Optimizam vidim...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.