Izvor: RTS, 01.Avg.2021, 19:45

Vučić za RTS: Očekujemo dobre ekonomske rezultate, penzionerima na zimu po 20.000 dinara

Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić rekao je, gostujući u Dnevniku RTS-a, da se u ovoj godini očekuje rast od oko 7 odsto, a da je deficit u budžetu znatno manji od planiranog. Zbog dobrih rezultata, država će penzionerima moći da u februaru, najkasnije u martu 2022. godine, isplati po 20.000 dinara.
Predsednik Srbije je, govoreći o do sada najavljivanoj pomoći građanima, najavio da će penzionerima od 20. do 22. septembra biti isplaćeno >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << po 50. evra, a svi građani će sredinom novembra dobiti po 30 evra. Uoči praznika, između 13. i 15 decembra, svim punoletnim građanima biće isplaćeno još po 20 evra.
 
Prosečna plata u Srbiji na kraju godine, kako očekuje Vučić, biće najmanje 613 evra. 
Uskoro opširnije... 
 
 
 

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Vučić za RTS: Očekujemo dobre ekonomske rezultate, penzionerima na zimu po 20.000 dinara

Izvor: RTS, 01.Avg.2021

Predsednik Aleksandar Vučić kaže za RTS da se u ovoj godini očekuje rast BDP-a od oko 7 odsto, a da je deficit u budžetu znatno manji od planiranog. Zbog dobrih rezultata, država će svim penzionerima moći da u februaru, najkasnije u martu 2022. godine, isplati po 20.000 dinara. Pre toga,...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.