Vučić uputio saučešće: Izuzetno me je potresla vest, za ovakav čin bezumlja nema objašnjenja

Izvor: B92, 20.Sep.2021, 12:05

Vučić uputio saučešće: Izuzetno me je potresla vest, za ovakav čin bezumlja nema objašnjenja

Beograd -- Vučić uputio saučešće predsedniku Rusije, porodicama nastradalih i narodu Ruske Federacije povodom tragedije na Permskom državnom univerzitetu.

U saučešću predsednika Srbije, koje je prosleđeno medijima, navodi se:

"Izuzetno me je potresla vest o tragediji na Permskom državnom univerzitetu u kojoj su na surov i besprizoran način oduzeti mnogi životi.

Za ovakav čin bezumlja nema objašnjenja, kao što nema reči utehe za porodice nastradalih, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << tim pre što se zločin dogodio na mestu na kojem stasavaju generacije mladih obrazovanih ljudi koji predstavljaju budućnost svake zemlje.

Građani Srbije dele bol sa narodom Ruske Federacije i porodicama žrtava, dok se molimo za što brži i uspešan oporavak povređenih."

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Vučić uputio saučećše povodom nastradalih u pucnjavi na ruskom univerzitetu

Izvor: Danas, 20.Sep.2021

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić uputio je danas saučešće predsedniku Rusije Vladimiru Putinu, porodicama nastradalih i ruskom narodu povodom tragedije na Permskom državnom univerzitetu.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.