Vučić u Južnobanatskom okrugu, prvo stiže u Opovo

Izvor: B92, 10.Feb.2019, 09:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vučić u Južnobanatskom okrugu, prvo stiže u Opovo

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić, posetom Južnobanatskom okrugu, nastavlja kampanju "Budućnost Srbije".

Tom prilikom, kako je najavljeno, predsednik Vučić posetiće Pančevo, Kovin, Opovo, Vršac, Belu crkvu i Banatsko novo selo.

Kampanju "Budućnost Srbije" Vučić je započeo 7. februara, obilaskom trase Koridora 10 u Grdeličkoj klisuri, u sklopu dvodnevne posete Pčinjskom okrugu

Najavljujuči kampanju, on je izjavio da će obići svih 29 okruga >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << u Srbiji kako bi građanima predstavio postignute rezultate i dalje planove, kao i da čuje njihove primedbe.

Hoću da razgovaram sa svim ljudima šta smo uradili, da pokažemo rezultate i podnesemo izveštaj, ali i da kažemo šta ćemo da radimo u budućnosti, rekao je 4. februara predsednik Srbije.

"Naš slogan je 'Budućnost Srbije'. Smatramo da smo promenili izgled zemlje. Stvari nisu idealne, nikada neće ni biti, ali smo mnogo toga dobro učinili, a možemo i hoćemo još napornije da radimo", rekao je predsednik.

Priča o budućnosti se, dodao je, odnosi na nove fabrike, izgradnju stanova za snage bezbednosti, a kasnije i za deo prosvete, mlade bračne parove...

"Što se ekonomskog razvoja tiče, mislim da sa tim nemamo problema. Problem je stabilnost u regionu sa ovakvim svetskim okolnostima. Za nas ta pozicija nije nimao laka, naročito kada imamo nerešene odnose sa Prištinom...", rekao je Vučić.

On očekuje da obiđe više od 100 opština, da čuje primedbe ljudi, šta ih tišti, kao i da im se pokaže koliko smo škola, vrtića, bolnica otvorili ili obnovili, a u kakvom su katrastrofalnom stanju bili.

Predsednik je promovisao početak kampanje "Budućnost Srbije" i na novom Instagram nalogu, a na prvoj objavljenoj fotografiji vidi se šta mu je bilo najvažnije u prvom danu kampanje u kojoj promoviše infrastrukturne projekte, ekonomske rezultate, putnu infrastrukturu, strane investicije...

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.