Vučić sutra sa prvim ruskim obaveštajcem: Putin poslao čoveka od poverenja u Beograd

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Apr.2018, 19:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vučić sutra sa prvim ruskim obaveštajcem: Putin poslao čoveka od poverenja u Beograd

Sastace se u zgradi Generalnog sekretarijata predsednika Republike

Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić sastaće se sutra sa direktorom Spoljne obaveštajne službe (SVR) Ruske Federacije Sergejem Nariškinom.

Kako je najavila predsednikova Služba za saradnju s medijima, nakon sastanka u zgradi Generalnog sekretarijata predsednika Republike, biće prosleđeno saopštenje.

Nariškina bije glas da je jedan od najboljih ruskih političara, sa ogromnim >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << iskustvom u diplomatiji i politici.

Ljudi iz njegovog okruženja ga još opisuju kao čoveka britkog uma, sposobnog da se nosi sa najtežim zadacima i da ih u cugu rešava. Za njega govore da je surovi profesionalac i čovek od autoriteta.

Sergej Nariškin preuzima Spoljnu obaveštajnu službu Rusije

Za njega kažu i da je „Putinov čovek od poverenja“.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.