Vučić se sutra obraća javnosti

Izvor: B92, 15.Jun.2021, 20:48

Vučić se sutra obraća javnosti

Beograd -- Predsednik Srbije Aleksandar Vučić obratiće se javnosti u sredu u 13 sati.

On će se javnosti obratiti u zgradi Generalnog sekretarijata predsednika Republike.

Podsetimo, predsednik Srbije Aleksandar Vučić prisustvovao je danas razgovorima delegacije Beograda i delegacije Prištine u Briselu.

On je nakon završenih razgovora rekao da prištinska delegacija ne želi da ispuni ugovore koje su Albanci potpisali i ne želi da razgovara o Zajednici >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << srpskih opština.

"Oni su tražili hitno i odmah da čuju kada ćemo da priznamo nezavisnost Kosova. I nazivaju incidentima i provokacijama činjenicu da Srbi žele da prisustvuju liturgijama u svojim crkvama. Bio sam veoma blag, jer nisam želeo da ukažem na druge stvari, zbog potpunog odsustva realnog odgovora", rekao je Vučić u razgovoru sa medijima posle sastanka."

"Potpuno odsustvo realnosti", zaključio je on.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Aleksandar Vučić se u 13 sati obraća javnosti

Izvor: RTS, 15.Jun.2021

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić danas će se obratiti javnosti, najavila je Služba za saradnju sa medijima predsednika. . Obraćanje je planirano za 13 časova u zgradi Generalnog sekretarijata predsednika Republike...Direktan prenos na RTS-u. 

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.