Vučić sa delegacijom Evropskog parlamenta

Izvor: RTS, 15.Nov.2019, 13:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vučić sa delegacijom Evropskog parlamenta

Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić sastao se sa članovima delegacije Evropskog parlamenta.
Aleksandar Vučić je sa delegacijom EP razgovarao o svim važnim pitanjima i primedbama dela vanparlamentarne opozicije na izborne uslove i procedure u Srbiji.

U delegaciji EP bili su izvestilac Evropskog parlamenta za Srbiju Vladimir Bilčik i šefica Delegacije za odnose sa Srbijom Tanja Fajon.
>> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << />Detalji sa sastanka nisu saopšteni.
Delegacija Evropskog parlamenta se ranije danas sastala sa predstavnicima Saveza za Srbiju.
Prisustvuju i dijalogu u Skupštini Srbije, na kojem učestvuju i predstavnici vladajućih stranaka i pojedinih opozicionih partija.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vučić sa delegacijom Evropskog parlamenta o izbornim uslovima

Izvor: B92, 15.Nov.2019

Beograd -- Predsednik Srbije Aleksandar Vučić sastao se danas sa članovima delegacije Evropskog parlamenta...On je s njima razgovarao o svim važnim pitanjima i primedbama dela vanparlamenatarne opozicije na izborne uslove i procedure u Srbiji, saopšteno je iz kabineta predsednika Srbije...U kratkom...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.