Vučić okuplja direktore kovid-bolnica. Obraća se u 13 h. Već se najavljuje nešto

Izvor: B92, 28.Okt.2020, 07:43

Vučić okuplja direktore kovid-bolnica. Obraća se u 13 h. Već se najavljuje nešto

Beograd -- Predsednik Srbije Aleksandar Vučić sastaće se danas s rukovodiocima svih kovid-bolnica. Nakon toga obratiće se javnosti, što možete pratiti na B92.net i TV B92.

U ovim trenucima trebalo bi da je počeo sastanak u Palati Srbija, nakon čega su planirane izjave za medije, saopštila je Služba za saradnju s medijima predsednika Srbije.

Pošto je u Srbiji juče zabeležen najveći broj slučajeva koronavirusa od početka pandemije, 1.053, očekuje se da >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << će predsednik Srbije, kada se obrati javnosti oko 13 časova, govoriti i o novim strožim merama, preneli su mediji.

Pokrajinski sekretar za zdravstvo Zoran Gojković izjavio je jutros da uskoro očekuje sednicu povodom novih mera koje će biti donete zbog epidemiološke situacije u Srbiji.

Ističe da će nakon sastanka predsednika Srbije Aleksandra Vučića sa direktorima kovid-bolnica biti dogovoreno kako da se zaštite svi građani Srbije.

"Očekujemo uskoro i sednicu vezanu za neke nove mere koje će se donositi. Predsednik Vučić je organizovao sastanak sa direktorima svih kovid bolnica, nakon toga složićemo sliku i dogovoriti kako da zaštitimo sve građane Srbije", kazao je Gojković.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

PREDSEDNIK SE DANAS U 13 SATI OBRAĆA NACIJI: Vučić o najnovijim merema za suzbijanje koronavirusa

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Okt.2020

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić sastaće se danas sa rukovodiocima svih kovid bolnica u zemlji...Sastanak će biti održan u 12:15 u Palati Srbija, nakon čega su planirane izjave za medije, saopštila je Služba za saradnju s medijima predsednika Srbije...Predsednik Srbije Aleksandar Vučić obratiće se...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.