Vučić pozvao nordijske investitore da ulažu u Srbiju i region

Izvor: Beta Video, 19.Okt.2018, 14:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vučić pozvao nordijske investitore da ulažu u Srbiju i region

BEOGRAD - Predsednik Srbije Aleksandar Vučić je danas pozvao nordijske privrednike da nastave da ulažu u Srbiju i region. ``Trudimo se da podignemo nivo trgovinske razmene sa nordijskim zemljama. U 2017. godini bila je oko 655 miliona evra, a ove godine očekujemo 700 miliona evra``, rekao je Vučić u Beogradu, na Investicionom forumu o mogućnostima poslovanja regiona Zapadnog Balkana i nordijskih zemalja. (pokrivalice)

Kliknite na sliku da bi video krenuo.

Realizovano uz pomoć www.beta-video.tv

Nastavak na Beta Video...






Povezane vesti

Čadež: Kompanije iz Srbije usmerene na jačanje ekonomske saradnje sa nordijskim zemljama

Izvor: Beta, 19.Okt.2018

Kompanije iz Srbije su zainteresovane za partnerstvo i jačanje saradnje s nordijskim, za izvoz na nordijsko tržište i za prenos znanja i iskustva tih zemalja, rekao je danas predsednik Privredne komore Srbije (PKS) Marko Čadež.On je na Investicionom forumu o mogućnostima poslovanja Zapadnog Balkana...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta Video. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta Video. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.