Vučić otkrio: Od 4. juna kreće isplata minimalaca za preduzeća

Izvor: SrbijaDanas.com, 31.Maj.2020, 22:04

Vučić otkrio: Od 4. juna kreće isplata minimalaca za preduzeća

Pored isplate minimalaca, sutra će krenuti isplata i jednokratne pomoći od 100 evra za sve građane kojima uplata do sada nije lagla na račun.

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić  najavio je da će isplata minimalaca za preduzeća krenuti 4. juna i to nekoliko dana pre ranije najavljenog datuma, a od sutra i 100 evra pomoći za građane koji jednokratnu pomoć nisu do sada primili.

- 1,3 miliona građana sutra dobija po 100 evra jednokratne pomoći, a od 4. juna počinjemo sa isplatom minimalaca za preduzetnike, mikro,mala i srednja preduzeća, te 50 odsto za velika i to 6 dana ranije nego što je najavljeno - rekao je on gostujući u emisiji Hit tvit.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.