Izvor: Piplmetar.rs, 01.Feb.2023, 07:31

Vučić opozicionim strankama: Ne dolazite u Skupštinu zbog odgovora već zbog samopromocije (VIDEO)

Kada se upoznao sa francusko-nemačkom inicijativom ponudio parlamentarnim strankama da dođu na konsultacije, ali su najveći deo njih to odbile i nisu bile zaiteresovane, rekao je večeras u video poruci na Instagramu predsednik Aleksandar Vučić, obraćajući se građanima Srbije.
„Kada smo upoznati sa francusko-nemačkom inicijativom na odgovoran, ozbiljan način ponudio sam parlamentarnim strankama da dođu na konsultacije, da im ukažem na sve činjenice, da pokušamo zajednički da >> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs << pristupimo rešavanju problema. Oni su rekli, ili najveći deo njih bar, ‘nismo zainteresovani, mi hoćemo skupštinu, hoćemo sebe da prikažemo, hoćemo političku pobedu, nismo baš toliko zainteresovani za Kosovo i Metohiju’“, rekao je predsednik i naveo da je on na to odgovorio da „nema problema“.
Kako je istakao njegova je obaveza da poštujem Skupštinu.
– Doći ću i sam ću da odgovaram svima vama, znajući da ne dolazite zbog odgovora već zbog samopromocije. A onda vam ni to nije bilo dovoljno, vi ste unhappy pozvali i svoje stranačke simpatizere da vam pomognu. Nije subject, boriću se i pobedićemo svi kao Srbija, jer Srbiju ne možete da savladate“, poručio je Vučić.

Opširnije
Izvor: Danas.rs





Nastavak na Piplmetar.rs...






Povezane vesti

Vučić: Odgovaraću svima na sednici skupštine, iako neki dolaze zbog samopromocije (VIDEO)

Izvor: 24sedam.rs, 01.Feb.2023

Vučić naglašava da je, kada je vlast upoznata sa franacusko-nemačkom inicijativom, "na odgovoran i ozbiljan način" ponudio parlamentarnim strankama da dođu na konsultacije

Nastavak na 24sedam.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.